Επικοινωνία:

Διεύθυνση

Λεωφόρος Δημοκρατίας 68, Ηλιούπολη, Αθήνα

Τηλέφωνο

210 97 38 950
210 97 63 700

info@micromedica.gr

Ιατρικές εξετάσεις και αιμοληψίες κατ’ οίκον

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για ιατρικές εξετάσεις και αιμοληψίες κατ’ οίκον, στο σπίτι ή και στο γραφείο σας, παρέχουμε ιατρικές εξετάσεις και υπηρεσίες Αιμοληψίας Κατ’ Οίκον – καθώς και τεστ ανίχνευσης κορονοϊού covid-19 (Rapid test & PCR).

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για κατ’ οίκον αιματολογικές και ιατρικές εξετάσεις στο χώρο σας(σπίτι ή γραφείο) ή να μας επισκεφθείτε στο Μικροβιολογικό διαγνωστικό Κέντρο microMedica στην Ηλιούπολη – λεωφόρος δημοκρατίας 68 – δίπλα από την πλατεία ανεξαρτησίας.

Η υπηρεσία αιμοληψίας στο σπίτι προσφέρεται στην ηλιούπολη και στις περιοχές στα νότια προάστια, καθημερινά καθώς και το Σάββατο.

 

Ενδεικτικά περιοχές που καλύπτονται για αιμοληψίες και ιατρικές εξετάσεις στο σπίτι:

  • Ηλιούπολη

  • Υμηττός

  • Καρέας

  • Βύρωνας

Κλείστε ραντεβού!

Μπορείτε να κλείσετε ραντεβού για κατ’ οίκον αιμοληψία, ιατρικές, μικροβιολογικές, αιματολογικές εξετάσεις στο χώρο σας(Αθήνα και νότια προάστια -Ηλιούπολη, Υμηττός, Βύρωνας, Καρέας, Δάφνη) ή να μας επισκεφθείτε στο Μικροβιολογικό διαγνωστικό Κέντρο micro Medica στην περιοχή της Αγ. Μαρίνας στην Ηλιούπολη – λεωφόρος δημοκρατίας 68 – δίπλα από την πλατεία ανεξαρτησίας.